Sådan flytter du med familien

Få det praktiske på plads

Ja det er unægteligt noget af det sværeste at få ens familie til at flytte. Det er et praktisk helvede at få børn, legetøj, tøj, cykler og alt muligt andet gøjl til at give mening. Så sæt dig ned og tag noter. Først skal du sørge for at dine børn og din partner er klar over hvad de går med til inden i flytter. Gør dem klar over at det kommer til at betyde ny skole, nye venner og nye sportsklubber. Faktisk, som regel, det meste kommer til at være nyt, hvilket kan være super svært for små børn. Når først du har fået dem overtalt til at flytte og de glæder sig til at rulle afsted, bliver det en super nem oplevelse.

Sørg for at have plads til det praktiske

Har din familie, ligesom mange andre, alt for meget praktisk lort. Har dine børn meget tøj og arver i forvejen deres fætres og kusiners? Har de alt for meget nyt og gammelt legetøj? Har de for mange ting der simpelthen ikke kan fås plads til eller som ikke skal være en del af den nye start i den nye bolig. Nu når du har besluttet dig for at flytte så smid alt det gamle lort ud, undskyld sproget. Det vigtigste ved at flytte er at gøre det sjovt og nemt for sig selv. Det vigtigste er at i får en frisk start på det hele og at jeres første tid i de nye bolig bliver en god oplevelse. Leder du efter flyttefirma København er der heldigvis massere der gerne vil hjælpe til at det blive en god oplevelse.

Passer dine behov til den nye bolig

Mange flytter af den simple årsag: de kan. De vil efterfølgende opdage at de prioriterede at flytte til en større bolig, udelukkende for at have prestigen af at bo i en større bolig. Hvis man har børn med har det bare en kæmpe indflydelse på deres velvære. Det betyder at de skal have nye venner, ny skole, nye fritidsklubber at gå til og helt nye referencerammer. Hvis du spørger din lokale flyttemand vil han fortælle dig at den vigtigste grund til at flytte skal være efter jeres behov ikke jeres lyst.