Sådan kan du få en stabilitet i dit parforhold efter fødslen

Parforholdet ændrer sig helt sikkert efter, at der kommer et barn med ind i billedet. Der er pludselig ikke ligeså meget tid til hinanden, og helt ærligt er det heller ikke altid, at i orker at gøre den ekstra indsats for hinanden. I har et lille menneske, der pludselig tager alt opmærksomheden, og det er der intet unaturligt i. Men det skal helst ikke begynde at skade jeres parforhold, at i har fået et ekstra menneske at tage sig af. Dog kan det sommetider kræve, at i begge er opmærksomme. I denne artikel nævner vi nogle gode råd til dig, der har brug for at samle parforholdet efter fødslen.

Parterapi

Det kan godt være, at i skal se mere ind på muligheden om parterapi. Her kan i begge opnå et rum, hvor i lytter til hinanden, og hvor i aktivt arbejder på jeres udfordringer. Det kan være, at du tænker, at det virker som en ”voldsom” beslutning, men tværtimod er det de fleste, som på et tidspunkt i deres liv får brug for en form for terapi. For mange kan parterapi være helt afgørende for, at de får det godt igen, og det er fantastisk, at det kan hjælpe på forholdet.

Sæt tid af til hinanden

Selvom i slet ikke har overskud til hinanden sidst på dagen, så kan det være, at i skal gøre det til en prioritering, at i bruger bare en halv time på hinanden. Det kan være, at i kan snakke om hinandens dag, eller måske vil i bare gerne sætte en film på, hvor i kan være lidt tæt og så kan i falde i søvn sammen. Det kan være nemt at komme med en undskyldning om, at i ikke har tid til hinanden. I de fleste tilfælde har i tid, men i prioriterer det ikke.