Hestra handsker: Hænderne kommer først hos Hestra

Hestra er et familieejet firma, som blev grundlagt i 1936. I dag bliver Hestra handsker produceret af tredje og fjerde generation Magnusson. Design og udvikling foregår på hovedkontoret, som ligger i den lille landsby Hestra, Sverige. Alle deres handsker produceres på deres egne fabrikker, og de køber selv alle læder, stof, uld osv. Dette giver kontrol over produktionskæden og sikrer en høj kvalitet.

Hestras historie: Handsker til skovhuggere og skiløbere

Hestras historie starter i 1936, hvor den første Magnusson begyndte at lave handsker til skovhuggere. Året efter blev der bygget en nærliggende skiløjpe, og da efterspørgslen på handsker steg, så Magnusson et nyt marked for sine produkter. I dag er Hestra kendt for at lave nogle af de bedste handsker til skiløb, men de laver også mange andre typer af handsker. Hestra er et af verdens førende brands inden for produktion af handsker i høj kvalitet.

Forskellige handsker til forskellige hænder

Hos Hestra kommer hænderne først, og derfor har Hestra over 400 modeller handsker. Det lyder måske af meget, men alle mennesker er forskellige, og det er deres behov og hænder også. Derfor har de ikke et eneste par handsker, der ikke er brug for. Hestra designer og udvikler deres handsker, så alle kan finde den perfekte model til dem. Nogle af Hestras modeller bliver håndlavede af nogle af de mest erfarne håndsyede i Europa. I 2019 producerede Hestra over to millioner par handsker.

80 års erfaring: Varme, beskyttelse og finmotorik

Hestra har i over 80 år udviklet handsker, der giver varme, beskyttelse og bedst mulig finmotorik under de mest forskellige forhold. Hestras handsker er et must-have for alle, der elsker at være ude – også når vejret ikke er på jeres side. Så hvis du er på udkig efter et par handsker i højeste kvalitet, så er Hestra det helt rigtige sted at starte!