Med bambus strømper på tur

På vandring klædt i bambus

Jeg kan godt lide at vandre og generelt gå langt. På denne måde har jeg slidt mange sokker op, hvilket selvfølgelig ikke er godt for miljøet eller mine fødder. Derfor blev jeg glad, da jeg både opdagede ikke bare bambus undertøj, men også bambus strømper hos GreenTown. At jeg fandt bambus undertøj var bare en bonus, men det var bambus strømperne, som jeg for alvor blev glad for. 

Slidstærke bambus strømper

Efter jeg begyndte at bruge bambus sokker på mine gåture, så kom jeg nemlig meget sjældnere hjem med huller i dem. Bambus er nemlig et meget holdbart materiale, og når undertøj og sokker netop er noget, der ofte slides hul i – hvert fald for mit vedkommende – så giver det god mening med bambus undertøj og bambus strømper. Derudover er det rart med bambus strømper i skoene alene af den grund, at det føles rart omkring mine fødder. Dette er selvfølgelig meget vigtigt, når man skal ud og gå 20+ km, og man måske også skal ud og gå med hunden om aftenen, som det er tilfældet med mig. 

Bambus strømpers andre fede kvaliteter

Der er også det lækre ved bambus, at materialet fra naturens side er antibakterielt og åndbart. Det er virkelig fedt, når man går sådan nogle lange ture som mig, og man har tendens til at få sure tæer. Min kæreste har historisk set været meget utilfreds med oplevelsen, når jeg først har taget mine sko af efter en lang gåtur. Det er også stort set slut efter, jeg fik fat i nogle bambus strømper. Det er også fedt at mit bambus undertøj er åndbart oveni, da det også er noget, der gør en kvalitetsforskel i mit liv. 

Bambus undertøj og bambus sokker er ikke kun til den aktive livstil

Mange af fordelene ved bambus trusser, bambus sokker og bambus undertøj mere generelt er ikke kun gældende for folk med en aktiv fritid. Der er selvfølgelig det mere åbenlyse ved at bruge bambus som materiale til f.eks. strømper i, at det er godt for miljøet, da bambus træer er noget, der er en fornyelig kilde, som endda vokser hurtigt. Men samtidig er det bare også rart at have bambus undertøj og bambus strømper på uanset, hvad jeg laver. Det betyder ikke så meget, om jeg går lange ture, eller om jeg har en lang dag på kontoret, og jeg derfor skal have mine sko på længe. Det er bare rart at have bambus på, og så er min kæreste bare glad for, at jeg har mindre sure tæer, når bambus strømperne kommer af.