Udstyr til baby, som du ikke kan undvære

Det er lidt af en mundfuld at blive forælder, det har du sikkert allerede oplevet, hvis du er mor eller far til en lille guldklump. Det er dog ikke kun hverdagen, som forandrer sig markant, for også økonomien kan få en mindre mavepuster, når baby melder sin ankomst.

Afhængigt af hvem du spørger, vil svaret på hvilket udstyr, som du er NØDT til at eje, variere. Spørger du den ansatte i butikken med babyudstyr, er listen med sikkerhed meget, meget lang. Spørger du mere erfarne mødre, vil listen med stor sandsynlighed være kortere. Men hvem skal du så lytte til?

Vi foreslår, at du lytter til os, når vi her i artiklen anbefaler dig tre produkter, som vi mener, er de absolut vigtigste at erhverve sig.

En god barnevogn

Der kan være stor forskel på, hvor meget man som familie får brugt barnevognen. Vi kender både til familier, som efterhånden har kørt kloden rundt et par gange med deres vogn, men også familier hvor barnevognen kun yderst sjældent triller en tur.

Hvor meget du skal spendere på barnevogn afhænger naturligvis af dit økonomiske råderum, men også af hvor meget du forventer at bruge vognen. Hvis den hovedsageligt kommer til at køre et par meter frem og tilbage i baghaven, når baby skal sove, er der ingen grund til at købe barnevognenes svar på en Rolls Royce. Skal du derimod gå hyppige og lange ture, kan det være en god idé at købe en vogn af høj kvalitet.

Stofbleer – gerne mange af dem!

Babyer er nuttede og dejlige, men de er desværre også lidt ulækre. Mad, afføring, gylp og savl kommer med sikkerhed til at flyve om ørene på dig, når baby er vågen. Det er uundgåeligt.

Når uheldet er ude og du har behov for at tørre op efter dit barn, er en stofble genial. Det bløde stykke stof fylder ikke alverden, så du kan altid have en med dig og så er materialet skånsomt ved barnets hud.

Der findes stofbleer i alle prisklasser, så hvis du ikke går så meget op i kvalitet og udseende, kan du sagtens finde fine billige stofbleer, som ikke koster dig en kvart månedsløn.

Stofbleer kan også benyttes som alternativ til engangsbleer, hvis du vil gøre noget godt for klimaet. Engangsbleer, som de fleste benytter, bliver smidt ud, når de har været i brug en enkelt gang. Stofbleer kan derimod vaskes og bruges igen og igen.