En god kost er lig med et sundt liv

Hvis du går og overvejer, om du skal afprøve noget helt nyt foder til din hund, så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om det lækre Essential Foods, som laver hundefoder, der sætter fokus på netop din hunds velvære, når det bliver både udviklet og fremstillet. Essential Foods har som virksomhed desuden stor erfaring, når det kommer til udvikling af hundefoder og de ved altså utroligt meget om, hvad det helt præcis er, din hund har brug for i son kost, for at den kan opnå en helt optimal tilværelse. Vælger du altså at købe hundefoder fra Essential Foods, kan du til enhver tid være helt sikker på, at din hunds kost består af det bedste af det bedste. Med den helt rette kost har din hund altså mulighed for at få et sundere liv, og er det noget, du er interesseret i, så kan du lige her gå på opdagelse i et stort udvalg af hundefoder fra Essential Foods.

BOF hundefoder fra Essential Foods

Essential Foods overlader desuden intet til tilfældighederne, når de udvikler og fremstiller deres hundefoder. Nej, faktisk udvælger og vejer de nøje hvert eneste gram af kød samt alle andre ingredienser, og der er altså ingen ubehagelige overraskelser i dette hundefoder. Det betyder desuden også, at du kan være helt sikker på, at foderet udelukkende indeholder ingredienser af allerhøjeste kvalitet samt, at mængden af hver ingrediens er nøje vejet og udvalgt. Essential Foods er desuden meget opmærksomme på det faktum, at en hunds kost kan have utrolig stor indflydelse på dens opførsel, og derfor fremstiller de også deres foder herefter.

De har nemlig udviklet deres helt eget princip, nemlig BOF princippet, som står for Behavioural Optimizing Foods. Dette princip går altså ud på, at din hunds foder skal gendanne de spisevaner, som den ville have haft, hvis den levede vildt i naturen. På denne måde får din hund nemlig præcis de vitaminer og mineraler, som den ville have fået gennem en naturlig kost.

Er du således interesseret i at prøve og fodre din hund med dette lækre foder, så skal du altså blot følge linket øverst i artiklen. Her vil du nemlig kunne gå på opdagelse i de mange forskellige varianter, som hundefoderet kommer i.