Lav en spændende madpakke med Yumbox

Mange forældre har svært ved at lave en spændende og appetitlig madpakke til deres lille guldklump i de travle hverdage. De fine madpakker fra Yumbox hjælper forældrene med at gøre madpakken ekstra spændende og appetitlig til hver en tid. Med madkasserne fra Yumbox kan maden inddeles i forskellige rum, hvor barnet kan få nogle af han eller hendes ynglingssnacks. Barnet kan dermed få en sund og varieret kost, samtidig med kosten er spændende og appetitlig for barnet.

Hvis barnet ikke spiser nok, enten i børnehave, institution, skole osv, så er madpakken fra Yumbox den oplagte mulighed, da maden bliver serveret i mindre portioner, så det hele bliver mere overskueligt for barnet i hverdagen.

Med de fine madpakker fra Yumbox vil madpakken være et hit hos den lille. Hverdagen bliver nemmere for forældre, da forældrene får nemt ved at sammensætte en spændende madpakke til deres lille guldklump. Forældrene skal dermed også bruge mindre tid på madpakken, da maden ikke skal pakkes ind i staniol og sølvpapir. Barnets dag vil med garanti blive god med en spændende madpakke fuld af en variation af næringsfuld kost.

Spændende madpakker, der gør hverdagen til et hit

Hvis du som forældre længe har været på udkig efter en løsning til at gøre madpakken ekstra spændende og speciel for din guldklump, så har vi løsningen til dig. Med madpakken fra Yumbox vil frokosten altid blive et hit hos barnet. Frokosten vil med garanti blive spændende pga. den store variation, og ikke mindst overskuelige madpakke. Det vil give barnet en god start eller slutning på en hård uge, og barnet vil glæde sig til frokosten hver dag. Derudover kan man altid tage de fine og funktionelle madpakker med på udflugten, da maden ikke bliver blandet, pga. de inddelte rum. Dermed vil madpakken være ekstra appetitlig, selv på udflugten.

Fordelen ved disse funktionelle madpakker er, at barnet kan få den næring han eller hun behøver, uden nogle form for besvær. Næringen er særligt vigtigt for barnet, da det har en stor betydning for barnets vækst og trivsel. Derfor er det vigtigt at give barnet en spændende og appetitlig madpakke med, så barnet kan få den næring han eller hun behøver. Med madpakkerne kan barnet få en sund kost gennem den varieret mad. Derudover kan barnet få serveret maden i små portioner, som gør at barnet vil have større appetit for måltidet.

  • Madkasserne fra Yumbox er 100% kemifri
  • Madkasserne er fremstillet af ABS plast
  • Indsatsen af madkasserne er fremstillet ud af tritan plast
  • Madkasserne er fri for BPA og phthlater
  • Madkasserne er enten delt i 6 rum eller 4 rum

Det er særligt vigtigt med en spændende madpakke til barnet  

Mange børn har stor tendens til at afsky madpakken, da den er uoverskuelig, og trods alt slet ikke spændende. Derfor er det særligt vigtigt at lave madpakken spændende, så barnet til hver en tid vil komme hjem med en tom madkasse.

For at lave en madpakke spændende til barnet er det særligt vigtigt, at sørge for en portion grøntsager, som cherrytomater, gulerodsstave, agurkestave. Derudover noget lækkert brød med pålæg, som barnet vil elske til hver en tid. Hvis barnet har en yndlings snack med, så vil madpakken hurtigt blive et hit, hvis han eller hun får en overraskelse. Overordnet har det en stor betydning at madpakken er overskuelig, for at den bliver spændende. Frokosten til barnet vil til hver en tid blive overskuelig med madpakkerne fra Yumbox, der er inddelt i de mest funktionelle rum.