Kan du lide at bage?

Elsker du at bage kage? Så er en springform næsten en uundværlig genstand i køkkenet. Med denne kan du lave forskellige slags kager, og de findes ligeledes i forskellige størrelser, så du kan bage præcis den kage, som du har lyst til.

Bredt sortiment online

Hos bakely finder du et bredt sortiment af springforme. På hjemmesiden kan du blandt andet se, hvilke størrelser der er mulige. Hvad enten du ønsker at bage en lille- eller stor kage, vil der være en form der passer, da alle kager naturligvis ikke skal se ens ud. Du kan finde springforme fra 12 cm til 30 cm, hvorfor der altså er stor forskel på udvalget, som du kan finde på hjemmesiden. Du kan således med fordel udforske udvalget online – og ud fra dette vurdere, om der er en form til dine behov.

Hvad bruger man dem til?

Springforme kan bruges, hvis du ønsker at lave en kage med flere lag, eftersom det er en god form til netop disse slags kager. Formen gør det nemmere at lave en ensartet kage, idet kagen også bliver nemmere at få ud af formen igen. Formen skal blot smøres med noget smør i kanten og på bunden, hvilket gør det forholdsvis nemt at bage kage på denne måde.

Find en guide online

Når du skal beslutte, hvilken størrelse du skal købe din springform i, kan du med fordel tage et nærmere kig på hjemmesiden. Her finder du således en guide, som viser dig, hvor mange personer der er beregnet til i de forskellige former. Det er naturligvis vigtigt, at der er nok kage, hvorfor det også er essentielt at vælge den rigtige størrelse. Hvis du er i tvivl, kan du tillige vælge at købe et samlet sæt, hvor du får forskellige størrelser med. På denne måde kan du lave flere kager – også samtidig.