Husk mor-tid

Dette indhold er sponsoreret

 

Det er dejligt at være mor, men det er også vigtigt at tage sig tid til sig selv. Morrollen er givende, men kan også være stressende og gøre kroppen øm og stiv efter utallige løft og vilde lege. Det kan derfor betale sig, når man har lidt tid til sig selv, at forkæle sig selv og sin krop. Dette kan man for eksempelvis gøre ved at stimulere sin krop med sexlegetøj til kvinder, såsom en vibrator. 

Til enhver kvinde

Skal du investere i dit første stykke sexlegetøj, kan det hurtigt blive udfordrende at overskue junglen af forskellige produkter. Der hersker dog ingen tvivl om, at din krop vil elske stimulien fra vibrationer, og derfor er en virbator et godt sted at starte. En vibrator er optimal til at opnå kiltorisorgasmer, og disse orgasmer kan variere i intensitet, fra helt milde til helt vilde. Der findes mange vibratorer på markedet, men den bedst solgte blandt kvinder er Magic Wand. Magic Wand er et kraftigt stykke sexlegetøj, der indeholder 10-20 forskellige hastigheder og vibrationsmønstre. Magic Wand fås i forskellige farver og foruden at stille orgasmegaranti, kan vibratoren også bruges til at løsne spændte muskler. 

Dét sker der i kroppen, når du får en orgasme

De fleste ved, hvordan en orgasme føles, og alligevel er orgasmen svær at beskrive. En orgasme er karakteriseret ved (ekstrem) fysisk velbehag, der er kontrolleret af nervesystemet. Dette ledsages af muskelsammentrækninger i de nedre bækkenmuskler, der omgiver vores kønsorganer og anus. Der sker da også noget i kroppen lige inden en orgasme. Vores vejrtrækning stiger i tempo, vores puls stiger og vores centralnervesystem sender nydelsessignaler til hjernens belønningscenter. Det er derfor, at man bliver så glad i forbindelse med en orgamse. Når vi ophidses, fyldes vores kønsorganer med blod, og hos kvinder svulmer skeden op og slimhinderne bliver fugtige. Kvinder er heldige, idét kvinder kan få flere orgasmer i rap og samtidigt kan en kvindes orgasme vare i op til 20 sekunder. Mange kvinder har dog svært ved at opnå orgasme, så brug god tid på at lære din krop og kende, ved at mærke dig frem med dine hænder.

Tips til selvforkælelse

Selvstimulering med sexlegetøj er én måde at forkæle sig selv på, men du kan også gøre din krop en tjeneste på andre måder. Yoga er en god måde at styrke kroppen og få ro i hovedet. Et godt fodbad med salt føles dejligt og efterlader dine fødder bløde og velplejede. Det er også nemt selv at lave en beroligende ansigtsmaske, og på internettet finder du mange gode opskrifter.