Cutrin Vieno Sensitive – hårprodukter til pleje og styling

Står du og mangler nogle nye hårprodukter, du kan inkorporere i din hårpleje rutine? Måske du ønsker at skifte hele din rutine ud med nogle nye produkter? Ønsker du desuden, at de produkter er skånsomme og måske endda allergivenlige? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om Cutrin Vieno Sensitive, som er et finsk brand, der netop tilbyder en bred vifte af produkter til håret. De har desuden stor ekspertise indenfor nordisk hår og hovedbundsproblemer, og du kan derfor være helt sikker på, at deres produkter kan gøre noget godt for netop dit hår. Derudover er alle Cutrin Vieno Sensitive produkter også naturlige, skånsomme og allergivenlige – og det gælder både deres produkter til pleje og deres produkter til styling. Lyder det således som nogle produkter, du kunne være interesseret i at afprøve? Så kan du lige her gå på opdagelse i et stort udvalg af de lækre hårprodukter fra Cutrin Vieno Sensitive.

Hårplejeprodukter indeholdende stor viden og teknologi

Brandet blev etableret helt tilbage i 1971, og har siden da vokset sig til at være en af de ledende hårplejebrands i norden. Deres produkter er alle fremstillet på baggrund af deres store ekspertise indenfor nordisk hår- og hovedbundsproblemer, og ethvert produkt er derfor også fremstillet af en kombination af deres store viden samt den nyeste teknologi. Sidst, men ikke mindst, fremstiller Cutrin Vieno Sensitive ligeledes deres produkter på baggrund af en stor farmaceutisk erfaring, hvorfor du ved valg af disse produkter også kan være helt sikker på, at dine hovedbundsproblemer bliver løst på bedste vis.

Bestsellers fra Cutrin Vieno Sensitive

Nogle af Cutrin Vieno Sensitives bedst sælgende produkter, er Finish It Hairspray Super Strong, Styling Mousse Strong og Sensitive Normal Hair.

Finish It Hairspray Super Strong er en hårspray, der er ekstra skånsom, men som samtidig tilbyder et kraftigt hold. Den er uden parfume, parabener og farvestoffer, og derfor er den også ualmindeligt skånsom overfor både hår og hovedbund.

Styling Mousse Strong er derimod en skånsom hårskum, som i stedet giver et mere fleksibelt hold, og som samtidig tilfører håret en masse glans. Sidst, men ikke mindst, er der Sensitive Shampoo Normal Hair, som er en shampoo, der ikke indeholder parfume. Shampooen har en beroligende effekt på hovedbunden, og den er især velegnet til dig, der har hår, der er tørt eller kløende.