Få styr på dit barns sommergarderobe

Sommeren er bare de flestes favoritårstid. Temperaturen stiger, dagene bliver lysere, og de mange får mere energi. Det betyder også, at du skal have styr på dit barns sommergarderobe. Men hvad er der egentligt brug for?

Hvad har drenge brug for?

Det er nødvendigt med shorts til drenge, når det er varmt udenfor. T-shirts er også et must. Her bør du især være opmærksom på materialet. Det er en god idé, hvis du holder dig til åndbare og lette toppe, så han kan holde sig kølig. Derudover er det altid smart med lyse farver om sommeren. 

Desuden er mørke farver kendt for at absorbere mest varme. Sandaler er naturligvis de perfekte sommersko, og så er det et plus med en solhat. Udover sandaler er det godt at have et par sneakers til om sommeren.

Hvad har piger brug for?

Kjoler til piger er populære, fordi de er dejlige at have på. Ikke nok med det så vil din pige også bare se ekstra kær ud med en fin lille kjole om sommeren. Du kan eventuelt tage din pige med på råd, hvis hun er gammel nok, så hun får en indflydelse på, hvad hun ønsker, når det kommer til en kjole.

Nederdele er endnu en god ting at have i sommergarderoben lige såvel som shorts og t-shirts samt toppe. Du kan nærmest ikke have for mange t-shirts og toppe, da de både kan bruges sommer og vinter.

Ligesom til drenge bør piger både have sandaler og sneakers, der kan bruges om sommeren.