Den bedste løbetøj til de kommende varme dage og nætter

Skal du have skiftet det slidte og brugte løbetøj ud med noget nyt eller skal du have erhvervet dig noget nyt løbetøj, som passer bedre til det kommende vejr? Måske befinder du dig i den helt tredje grøft og skal købet dit første sæt løbetøj, fordi du har valgt at tiden er inde til, at der skal gang i bentøjet. Uanset hvilken kategori du befinder dig, har du sikkert erfaret dig, at løbetøj kan være en jungle at finde rundt i. Hvordan ved man, at man vælger det rigtige, om det er funktionelt, om det er åndbart. Man vil jo allerhelst vælge rigtigt første gang.

Hvordan vælger jeg?

Dit kommende løbetøj skal vælges ud fra meget individuelle behov, men hvis du er i tvivl om hvor du skal starte, når du f.eks. leder efter dit første sæt, så er der hjælp at hente. Når du skal have dit første sæt, kan være et godt udgangspunkt at vælge ud fra vejret. Vi går varmere dage og nætter i møde, så det vil være godt med løbetøj, der kan hjælpe dig med at komme af med varmen og samtidig holde dig tør, fordi du kommer til at svede. Et tætsiddende basislag er altid godt, fordi det transporterer sveden væk fra kroppen.

Når det kommer til dine personlige behov ift. løbetøj, er det vigtigt at overveje, om det betyder noget for dig, at det er funktionelt eller at det skal være smart i udseendet – eller bege dele. Du skal også overveje, om du vil løbe i tights eller måske shorts – eller er til begge dele. Det vigtigste er nok, at du skal tænker over, om du er mest tilpas i tætsiddende og figursyet løbetøj eller om du er mere tilpas i et løstsiddende løbesæt.

Hvilke mærker er gode?

Der er mange mærker indenfor løbetøj, og man ved, at det kan blive en dyr fornøjelse. Nogle af de bedste mærker er Craft, hvor udgangspunktet er tidens mode. Så er der Salamon med en helt unik kvalitet og en af de bedste i Danmark. Der er også Asics, som er kendt for deres løbesko. Til sidst er der Nike, som alle naturligvis kender til som et godt mærke.

Selvom dette er kendte mærker, så kan du finde dem billigt, så din nye hobby ikke vælter budgettet. Held og lykke med din jagt, og din første løbetur i dit nye løbetøj.