Smarte og moderigtige trends i sommeren 2022

Sommeren er på vej, og de smarte og moderigtige trends til store kvinder begynder at banke på døren. Matchende sæt, oversized blazere, miniskirts og læderjakker. Disse beklædningsgenstande vil nemlig være blandt nogle af de mest populære tøjtrends, som man kommer til at se i sommermoden 2022. Tøjet vil være med til at fremhæve de fine detaljer, som frynser og gennemsigtigt mesh, men der vil også være et strejf af de maskuline blazers, denim og læder, som er med til at give sommerens mode mere kant. Sommertøjet vil få et frisk pust med smukke og klare modefarver, som blå og turkis, samt en masse lækre materialer i flotte mønstre og detaljer. Læs med her i artiklen for at lære mere om sommerens trends og tendenser, når det gælder tøj til store kvinder.

Sommerens modefarver 2022

Sommerens modefarver vil især være præget af blå og turkis. Moden i sommeren byder på nogle mere farverige tøjvalg end resten af året. Sommermoden vil være præget af kraftige og modige farvevalg. Man vil ikke kunne undgå at se forskellige nuancer af både blå og turkis. Blå er en farve, som kan klæde alle hudfarver. Derudover er det en farve, som man nemt kan style med neutrale farver som sort, hvid, beige eller kontrastfarver, som orange. Dette vil give et smukt og moderne look. Det kan være en fordel, bare at vælge et enkelt item i en klar og blå farve. Dette vil være med til at bryde et ellers neutralt look. Man kan også vælge bare at satse alt på den blå trend, og derfor gå all-in med et tone i tone-look. Derudover har ingen taget skade af, at bære et helt blåt suit.

De oversized blazer

Blazeren er et meget genkendeligt item i moden. Den er et must i enhver garderobe. Den oversized blazer har for alvor taget vores garderobe med storm i løbet af det sidste år, og den er kommet for at blive. Den vil blive en trend og tendens, som man ikke vil kunne undgå at se overalt i moden i hele 2022. Det er et item, som er nem at style med et par løse bukser og en T-shirt. Dette vil være med til at give et moderne hverdagslook. Ønsker man et elegant udtryk, så kan man med fordel vælge et par matchende bukser til ens blazer. I sommermoden 2022 kommer man også til at se blazeren sammen med andre moderigtige trends som f.eks. miniskirts. Dette vil give et smart sommerlook. Derudover kan blazeren sagtens benyttes som en kjole i sig selv, hvis man skal i byen.