Sådan holder du styr på dine smykker

Mange med især småbørn vil nok kende til problematikken om, at de små fingre gemmer og piller ved alle ens ting og sager. Selvom at børn skal have lov til at opleve verdenen, og du gerne bruge lidt ekstra tid på at lede efter dine ting, så har du helt sikkert også ting og sager, som du helst gerne vil vide, hvor er. Det kunne for eksempel være vigtigt papir, legitimation såsom pas og måske ting, som har stor betydning for dig. Vigtige ting behøver ikke være fortrolige eller dyre, for at de har en helt særlig plads i dit hjerte.

Sikre dine ting med nøgleboks med kode

Vi kender det alle sammen, vi løber rundt for at finde en specifik ting som er blevet væk, og pludselig lang tid efter, dukker den frem igen. Det kan du undgå ved at skaffe dig en nøgleboks med kode. Ved at vælge en nøgleboks med kode fremfor uden kode, er dine ting ikke bare sikre i forhold til, at du altid ved hvor de er, men også sikret hvis der skulle komme indbrud. Du kan få mange forskellige modeller og størrelser af nøglebokse med kode, så hop ind på totallaase.dk og se deres store sortiment af nøgleboks med kode.

Personlige smykker med swarovski krystaller

Udover penge, pas og andre vigtige dokumenter kan en nøgleboks med kode også bruges til at opbevare de mange personlige gaver, som man får igennem årene fra sine børn. Smykker med swarovski krystaller kan nemt blive væk eller gå i stykker, så med en nøgleboks har du også smykkerne om 10 år. Derudover kan en nøgleboks med kode også bruges til opbevaring af selve swarovski krystallerne, så de ikke bliver væk. Er du lidt nysgerrig på, hvilke swarovski krystaller, som vil passe til dig? Så tjek sortimentet af swarovski krystaller her.